Malayarchipelago


My name: Malay Archipelago
My Fotopage: http://malayarchipelago.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
muhamad faizal abdul rasip
Latest entry:salam sahabat semua...selepas 3 tahun berlalu
salam sahabat,sudah 3 tahun rasanya x update fotopages niii.membangkitkn memori lama,akhirnya menjengah kembali disini. salam semua, semoga hidup kita dberkati allah dan diberikn hidayahnya supaya kita sedar dan kembali kepangkal jalan.sebb dunia hanyalah sementara selagi kita bernya...akhirat jualah yg akan kekal abadi,maka kita harus menyiapkan diri supaya dpt pengadilan yg bagus diakhirat kelak. View this Fotopage entry
cec sport day
yemm yantzyeem
Latest entry:holiday@pangkor
http://narizan.blogspot.com((myblog))/http://lookmyeyes.wordpress.com((lookmyeyes)/ just a little updet sebelum entry nie x terupdet...act kalo nak full version story about tis holiday leh la jenguk kat blog...kat sana memang dah citer berpart-part pasal tis holiday story..cume kat sini just tepek2 gambo jek yg mana x ditempek dlm blog... Awal bulan june aitu family trip tmpt keja hubby...kitorang stay kat pangkor island beach resort 3D2N...best n syiok sgt!!!semua ditanggung halal & free oleh... View this Fotopage entry
@pangkor island resort
eRaSe eRase
Latest entry:medan trip...2009
salam...lame x update..agak bz dgn idup...eheh.. 8-) pepepun aku still igt gi yg aku ade fp..:-D ..so lynkn pic2 ms aku gi mdan ari tuh... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
grafik tigadimensi
Latest entry:Assalamualaikum...
Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love... Lama tak jenguk FP ini,bukan merajuk atau membawa diri,cuma tak berkesempatan...Entry kali ni saya upload Gambar pengantin yang tengah suam2 nih,mana le tau ada sesapa yang nak tengok majlis linda dan que....baru melangsungkan perkahwinan pada 14 Feb 2009...Saya diberi peluang untuk jadi Resident Photographer untuk Bora Ombak...majlis cukup meriah...memang mencabar amik gambar public figure nih..kalo setakat kepala kena ketuk ngan lens PRESS biasa je tuh...sa... View this Fotopage entry
...Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love...
rozana zakaria
Latest entry:selamat hari raya 2008
View this Fotopage entry
nur shadia
Latest entry:pulau kapas story
ika and i went to kapas island last week..ika decided to take a break from her superhectic job schedule..the actual plan was to stay there for 2 days 1 night..the package was inclusive of accomodation, 3 meals, snorkelling, and return boat transfer..RM160 per pax..not bad..on the day of arrival, the weather was sunny, the sky was blue and the breeze was sepoi- sepoi bahasa hehe..we went for a stroll and photoshooting at around 3pm and went for a snorkelling trip thereafter.. the moment we soaked ourselves... View this Fotopage entry
yaa adik
Latest entry:C . u . B . A . a . N
Assalamualaikum.... Apa kaba member2 semua?? lamanya yaa x update fp ni...bkn terlalu bz tp....sejak arwah mak xde...yaa rasa malas nk bergambar...tangkap gambar or edit gambar..tu la yg menjadikan fp ni bersawang...hahahaha... tp hari ni...yaa merajinkan diri utk meng’upload’ ....tp bkn pic jln2 ke...myself ke...but kali ni....yaa upload pic gubahan hantaran yg org tempah kat yaa utk majlis pertunangan hari Sabtu lps (7/6/08)...saje je cuba2..kot2 la ada bakat gubah2 ni.... so...ni la... View this Fotopage entry
budak kecik
Latest entry:hari iNi daLam keNangAn
aL-faTihaH uTK nenDa ku YAng TErSAyang..... pagi 2 lebih kurang pukul 7 pagi......aku seperti biasa bersiap nak ke ofis bersama suami... sedang elok aku nak naik moto tetiba phone suamiku berbunyi... aku pandang suami..suami pandang aku... dlm hati jgan lah ada benda yg tak elok berlaku... ku tgk no abah yg naik... aku jawab...hati dah tak keruan... aku dgr suara mak...bunyi cam tenang je....takpa cakap byk...mak terus kata nenek dah takde...tanpa diundang air mata terus keluar...sayu hati aku...nenek da... View this Fotopage entry
chees chees
Latest entry:WaN RoSYaNi & HaSSaN-AJiL, TeReNGGaNu
salam...pengisian cuti CNY aku kt t'ganu kali nih...adik sue-suzi selamat kawen...wat suzi n hassan..semoga kekal ke akhir hayat..amiennn.. View this Fotopage entry
KhairatuL NurulbayA
Latest entry:kat N9 pulak...
XPDC mengejut ke rembau, negeri sembilan...last call sebelom menyambut bolan ramadhan al mubarak... 22hb September 2006 -malam bertolak ke seremban 23hb Septembar 2006 -petang tu terus balik... ingatkan 4 5 orang je yang join, rupe2nyer...tgkla gambo kat bawah nie... :-D ucapan terima kasih pd incik YB, selaku organiser yg sudi mengajak saye nie, pas2 pd kak lili yg menumpangkan kenarinyer...dan member2 yg ade dlm gambo kat atas tuuuuu (nak tulis nama sorang2, ade yg x tau nama...so, tgk je la ga... View this Fotopage entry
oto otobot
Latest entry:Plus Office : Option 1
©opy®ight art of 3D visualization ©2007. All Rights Reserved. :groucho: View this Fotopage entry
Zai Zaharum
View this Fotopage latest entry
Yani & Zatie with Boon
Zall Harounne
Latest entry:The one and only...Me
Ini le satu2nya gambor akak yang paling klasik sekali. Gambor ni masa akak darjah 1 kat SRJK Padang Tembak 2, tahun 1973. Sekolah ni kat Mindef. Amacam.. maintain cute tak akak sekarang ngan gambor tu...??? :-> :-> ahakkks... ;-) View this Fotopage entry
Akak masa zaman kanak2 ribena

© Pidgin Technologies Ltd. 2016